مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۹۰درصد محصول مرکبات استان شامل پرتقال رقم های محلی، خونی و تامسون، ۵ درصد نارنگی و ۵ درصد گریپ فروت، دارابی، بالنگ و نارنج است.

به گزارش در گیلان به نقل از ایسنا

منوچهر پارسافر در گفت و گو با ایسنا گفت: گیلان رتبه پنجم تولید مرکبات کشور را دارد و هم اکنون ۲۶ هزار بهره بردار گیلانی ۴درصد مرکبات کشور را تولید می کنند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۴۵هزار تن مرکبات در استان تولید شد، افزود: پیش بینی می شود، امسال ۱۷۵هزار تن مرکبات در استان برداشت شود و میزان دقیق آن پس از برداشت نهایی این محصول اعلام می شود.

پارسافر ادامه  داد: علاوه بر تازه خوری و فروش در بازارهای محلی، مرکبات تولید شده در گیلان در انبارها برای شب عید ذخیره می شوند.

وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود، امسال انواع مرکبات به ارزش ۳هزار و ۵۰۰میلیارد ریال از باغ های مرکبات استان برداشت شود.

پارسافر با بیان اینکه گیلان بیش از ۱۱هزار هکتار باغ مرکبات دارد، افزود: ۹۰درصد محصول مرکبات استان شامل پرتقال رقم های محلی، خونی و تامسون، ۵درصد نارنگی و ۵درصد گریپ فروت، دارابی، بالنگ و نارنج است.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه برداشت مرکبات از اواخر آبان آغاز و تا اواخر دی ادامه دارد گفت: بخش عمده مرکبات استان در شهرستان های رودسر، املش و لنگرود تولید می شود.

وی با اشاره به اینکه کیفیت مرکبات گیلان مطلوب است، افزود: ۲واحد فرآوری مرکبات در شهرستان رودسر فعال است.